(+45) 29 92 98 35 kontakt@schmidtel.dk

Komfort Installationer

Når det gælder komforten i Vores boliger er der mange muligheder, et er den intelligente lys installation, noget andet er alle de andre muligheder som f.eks. ventilation, centralstøvsuger, lydanlæg.

Ventilation i en bolig er idag en nødvendig ting. I takt med at nye boliger bliver tættere og tættere er der blevet nødvendigt med et ventilationsanlæg, for at kunne trække vejret og for at få en behagligt klima i boligen. Idag anvendes genvindingsanlæg hvor den luft man suger ud bliver brugt til at opvarme den nye friske luft man blæser ind igen.

Med en centralstøvsuger slipper du for at slæbe den tunge støvsuger efter dig igennem hele boligen når der skal støvsuges. Du slipper samtidig for af støvsugeren, du slæber efter dig, laver skrammer på døre og møbler og “sidder fast” alle steder.​

Du for samtidig et bedre indeklima, da mange af de støvpartikler der suges op i en alm. støvsuger bliver blæst ud i rummet igen, via udblæsningsluften.

​Selvom der sidder et filtre i støvsugeren har det vist sig at størstedelen af de små skadelige støvpartikler bliver blæst ud i samme rum der bliver støvsuget i. Det gør en centralstøvsuger ikke da denne blæser ud i det fri via et ekstern rør.

Idag er det muligt at få lavet integreret lydanlæg. Det betyder at du kan få en lydanlæg der spiller din musik om det er fra din smartphone, radioen eller dine gamle vinyl plader. Dette er nu muligt.
Du får mulighed for at kunne synge med på badeværelset, ude i haven eller hører musikken via dit surround anlæg for fuld udblæsning. Der er mulighed for klassiske højtaler der hænger på væggen eller de stor der står på gulvet, eller der er mulighed for at få dem integreret i væge og lofter så de ikke tager nogen som helst plads.

Schmidt El-Teknik ApS udfører alle former for komfort installationer, enten som egen leverance eller med underleverandør som ekstra ekspertise på en given opgave.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.