(+45) 29 92 98 35 kontakt@schmidtel.dk

Intelligent installation

Schmidt El-Teknik ApS er uddannet i at installerer og monterer LK’s intelligente løsning IHC (Intelligent Home Control). Med en IHC installation for du frihed til at ændre hvordan el-installationen fungerer – også efter den er etableret. Det bestemmes nemlig ikke af kabler, men af et software-program.

Du kan fx ændre, hvor du tænder en lampe eller vælge at lade lyset i badeværelset slukke automatisk, når det ikke længere bruges. Med en intelligent el-installation kan du også få lysscenarier, som tænder flere lamper eventuelt på tværs af rum på én gang med ét tryk – nogle måske endda på dæmpet lysstyrke.

Komforten oplever du ved, at IHC gør din hverdag lettere. En løsning kan være, at du inden du forlader hjemmet, med ét enkelt tryk på en “sluk alt” funktion, slukke strømmen til alle lamper, brødristeren, kaffemaskinen og strygejernet. En anden løsning kan være scenarier, hvor du med ét tryk tænder flere lamper på en gang – nogle måske på dæmpet lysstyrke. Det kan eksempelvis
være lyssætningen ved middagsbordet til et godt måltid mad.

Sikkerhedsmæssigt kan dit hjem blive præcis så sikkert, som du ønsker det. Blandt mulighederne er tyverisikring, sikring mod strømudfald og overfaldsalarm for blot at nævne nogle.

​Ønsker du lokalt netværk, skal du kigge nærmere på LK IHC Net® eller LK IHC Net® Basic.

Begge systemer giver dig gennem samme stiktype enten tv-, data- eller telefonsignal. Du kan selv bestemme, hvilke stik som skal kunne hvad – og ændre det, hvis du skifter mening.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Styr din intelligente installation med din smartphone

Med en IHC installation for du mulighed for at fjernbetjene alle installationer i dit hjem med din smartphone. Det er nemt, det giver tryghed, og det sparer dig penge og energi. Sluk lyset derhjemme, når de andre har glemt det. Tjek om tv og strygejern er slukket, træk gardinerne for, rul markisen ud, skru op for varmen, når du er på vej hjem. Sæt tyverialarmen til osv. Med IHC har du fuld kontrol over dit hus, hvor end på kloden du befinder dig.

Udover komforten øger IHC også sikkerheden i hjemmet, da du er sikker på at eksempelvis strygejernet er slukket. Samtidig er det en af de mange måder, hvor IHC kan hjælpe dig til at undgå en unødvendigt strømforbrug.
Med en intelligent el installation, for du ikke kun en komfortabel installation du for også en besparende installation. Med sådan en installation for du mulighed for at kunne slukke for apparater som eller ikke normalt er nemme at komme til og slukke for.

Det kan f.eks. være TV’et eller DVD’en, hvor oftes stikkontakten er gemt væk bag ved apparatet eller ligende.  Montering af bevægelsessensor så lyset først tænder når der er behov for det og ikke lyser hele natte eksempelvis.

Der er mange muligheder, med en intelligent installation, men fælles er at det giver en stor besparelse på elregningen.

Med en intelligent installation er det kun fantasien der sætte grænserne for hvad der skal kunne lade sig gøre.​ Det kan f.eks. være TV’et eller DVD’en, hvor oftes stikkontakten er gemt væk bag ved apparatet eller ligende. Montering af bevægelsessensor så lyset først tænder når der er behov for det og ikke lyser hele natte eksempelvis.

Der er mange muligheder, med en intelligent installation, men fælles er at det giver en stor besparelse på elregningen.

Med en intelligent installation er det kun fantasien der sætte grænserne for hvad der skal kunne lade sig gøre.​