(+45) 29 92 98 35 kontakt@schmidtel.dk

El-arbejde

Schmidt El-Teknik ApS løser opgaver i private hjem, i boligforeningen og på arbejdspladsen.

​Vores arbejdsområder omfatter alt arbejde inden for el faget og dertil hørende arbejdsopgaver. Alle typer af reparationer og vedligeholdelse af elinstallationer.

Vi udfører alle typer Installationsarbejde i forbindelse med til-, om- og nybygning, af boliger og erhverv.
Alle former for Antenneinstallationer, telefon, EDB netværk eller anden svagstrømsinstallationer.

​Installationer på anlæg, f.eks. ventilationsanlæg mm., eller andre automatik opgaver, hvad enten det gælder en lille relæ styring, eller en mere kompleks PLC styring, så står vi klar til at løfte opgaven.

Vi udfører alle former for vedligeholdelse på ejendomme, hvad enten du har en lille ejendom med få lejligheder eller en større boligforening, så er Schmidt El-Teknik klar med de kompetencer der skal til for at kunne leverer den ønskede service. -men vi skifter også din stikkontakt, hvis det er det der er glat.

Schmidt El-Teknik ApS kan klare alt fra Projektering og rådgivning, til den videre udførelse, af alle former for elinstallationer. Vi står altid klar til en snak om mulige løsninger og opgaver

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude.

Vores servicevogne er udstyret med materialer og værktøj til langt de fleste opgave, så tøv ikke med at ring hvis uheldet er ude, eller du har andre former for elarbejde der skal udføres.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.