(+45) 29 92 98 35 kontakt@schmidtel.dk

Alarm & sikring

Porttelefonanlæg/ Adgangskontrol

Der findes flere forskellige muligheder for at øge sikkerheden med adgangskontrol. Det er løsninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds eller boligforenings behov.

Den elektroniske adgangskontrol er et effektivt redskab til at kontrollere, hvem der færdes i virksomheden. Det kan være alt fra den enkle dørtelefon til det fuldautomatiske anlæg med kode eller kortlæser, der sikrer, at uvedkomne ikke får adgang.

I beboelsesejendomme kan et porttelefonanlæg give den optimale sikkerhed. Med en dørtelefon med indbygget kamera for beboerne den optimale tryghed, der på den måde altid kan se, hvem de lukker ind.

​Overvågning

TV-overvågning er et af de bedste redskaber der findes, når du skal sikre din bolig, forretning eller virksomhed. TV-overvågning hjælper dig med at beskytte dine værdier, ejendele, bygninger, kollegaer og ansatte.
​Desuden har anvendelse af TV-overvågning stor præventiv virkning, samtidig med at videooptagelserne giver mulighed for hurtig efterforskning af eventuelle sager eller mistænkelige situationer.

TV-overvågning kan benyttes i forbindelse med røverier, indbrud, svind, overfald, visuel adgangskontrol, perimetersikring, pladsovervågning, proces- og produktionsovervågning og i mange andre situationer.​
Teknologien til tv-overvågning er i en konstant og rivende udvikling, som betyder, at der hele tiden kommer nye områder, hvor overvågningen kan bruges effektivt. Fra overvågning af produktionsanlæg til registrering af, hvem der kommer og går.

Benytter man sig af tv-overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Tyverialarm

Der er intet mere ubehagenligt end at komme hjem til en bolig der er gennemrodet af en indbrudstyv, der har været igennem alla ens private skuffer og har ødelagt en bolig. Med en tyverialarm nedsættes dennne risiko med op til 60%.

Alarmen virker i sig selv så afskrækkende, at mange tyve udser sig et andet mål for deres forehavende. Skulle tyven alligevel bryde ind, vil alarmen stresse tyven, så han ikke får tid til at se sig om.

Ved at sætte fokus på sikkerheden, sikrer man, at de hjemlige rammer altid forbliver trygge. At ubudne gæster holder sig langt væk og, hvis de skulle vove sig nær, får sværest mulige betingelser for at bryde ind. Og hvis der alligevel kommer et indbrud bliver man informeret så man er forberedt når man kommer hjem.

En tyverialarm kan installeres i alle hjem, også selvom der hjemmet er færdig bygget. Der er mange muligheder for trådløse alarmer, hvor der ikke skal trækkes kabler til diverse sensorer og sirener. Dette medfører en væsenlig lavere investerings omkostninger i forbindelsen med etableringen af et tyverialarmanlæg.

Schmidt El-Teknik ApS står klar til en snak og til at sikre dine værdier.​